Menu

Waarom lid worden?

JAC VAN STRATUM: DIRECTEUR VAN STRATUM TECHNIEK B.V

Gemini maakt zich sterk voor de belangen van de ondernemers in Geldrop Mierlo. We hebben de ambitie om het netwerk verder uit te breiden en zo een nog stevigere bijdrage te leveren aan verdere versterking van het regionale economisch klimaat in de regio. Samen ondernemen en gezamenlijk resultaten bereiken. Daar sta ik voor.

DIRK-JAN VAN STIPDONK: EIGENAAR VAN STIPDONK LANDSCHAPSINRICHTING

Als ondernemer houd ik van concrete acties. Om de wethouder en een ambtenaar te laten ervaren met welke obstakels vrachtwagenchauffeurs op hun weg vinden hebben we ze meegenomen op een rit door de gemeente. Zo willen we er voor zorgen dat de verkeersdoorstroming beter wordt. Dat is typisch Gemini. Niet alleen praten maar ook doen.

PETER HOGERVORST: MD/ EIGENAAR DOLPHIN FRESH WATER COMPANY

Ondernemers kunnen van elkaar leren. Tijdens bedrijfsbezoeken en tijdens ledenbijeenkomsten spreek je collega ondernemers. Je netwerk wordt groter en je hoort altijd nieuwe dingen. Dat inspireert. Door ervaringen te delen vermeerdert je kennis. Daarom ga ik graag naar de bijeenkomsten van Gemini.

ALGEMENE INFORMATIE

Contributie
Het lidmaatschapstarief is een vast bedrag per jaar. Voor 2023 bedraagt dit € 475,- excl. BTW. Wordt het lidmaatschap in de loop van een jaar aangegaan, dan wordt de contributie naar evenredigheid in rekening gebracht.

Statuten
Gemini handelt conform haar statuten, die door de leden worden onderschreven.
Klik hier voor de statuten.

MEER WETEN OVER GEMINI?

Wilt u meer weten over de activiteiten van Gemini, wilt u zich aanmelden voor een bijeenkomst of heeft u interesse om lid te worden dan kunt u contact opnemen met secretaris Ien van de Rijdt;  gemini@vnoncwbrabantzeeland.nl  (06 59983572) of ga naar contact.

Ga naar contact

In  2020 Brochure Gemini lees je meer over de activiteiten van onze vereniging.