Menu

Nieuws van de leden

Gemini verwelkomt:

WK installatiebedrijf BV

Mijn naam is Wesley Keeris. Ik ben 34 jaar. Ik heb een installatiebedrijf. We zijn gevestigd aan De Hooge Akker 15 in Geldrop. Sinds kort ben ik lid van Gemini en daarom stel ik mij en mijn bedrijf graag kort voor.

Wij zijn een installatiebedrijf met ervaring en deskundig personeel. Wij streven altijd naar de beste prijs-kwaliteit verhouding. Ons bedrijf bestaat inmiddels 11 jaar. Sinds de oprichting zijn we gestaag gegroeid. Ons team bestaat inmiddels uit 15 medewerkers.

Onze werkzaamheden variëren van reparaties van kranen tot het aanleggen van complete riolering. Maar ook de aanleg van CV, sanitair-installaties, ventilatie, riolering, zink en koperwerk en installatie van warmtepompen behoren tot onze werkzaamheden. We kunnen daarbij het traditionele vakmanschap inzetten om een project te realiseren. We werken samen met gerenommeerde merken en partners.

In het concept Puur Wonen Geldrop hebben wij een uniek samenwerkingsverband van acht bedrijven. In een showroom aan De Hooge Akker 19 in Geldrop tonen wij en onze relaties een totaaloverzicht op het gebied van wonen.

Ik ben lid geworden van Gemini omdat ik graag goede relaties onderhoud met collega ondernemers. En dan vooral uit Geldrop-Mierlo. Mijn verwachting is dat Gemini als vereniging daartoe volop gelegenheid biedt. Tot ziens op een van de activiteiten.

Neem voor een verdere kennismaking eens een kijkje op onze website www.wkinstallatie.nl

____________________________________________________________________________________________________________

ASP Schoonmaak     

Anneke en René Pieters stellen zich voor

Wij zijn Anneke en René Pieters. Samen met onze ouders runnen we ASP. Anneke: Zelf ben ik nu ruim 12 jaar bij ASP. Mijn ouders zijn het bedrijf bijna 20 jaar geleden opgestart en vanaf de start ben ik er altijd wel bij betrokken geweest. ASP zie ik dan ook niet echt als werk maar hoort gewoon bij mijn leven als onderdeel van het gezin.

Ik ben dan ook verantwoordelijk voor alles wat betreft het dagelijkse schoonmaakonderhoud.Wij zijn samen lid geworden om andere bedrijven in en rondom Geldrop-Mierlo te leren kennen.Zelf wonen we ook in Geldrop en er is dan ook niets zo prettig dan samen sparren met mensen uit je dorp zodat je samen iets kan bereiken.

René: Vanaf mijn 15e draai ik al mee bij ASP. Eerst als vakantiewerker en inmiddels als Operations Manager bij de specialiste reinigingstak van ASP. Dus inmiddels is dat al zo’n 13 jaar ervaring. Het lijkt me interessant om te horen hoe andere ondernemers uit de buurt hun bedrijf runnen.

ASP staat voor totaliteit, loyaliteit en kwaliteit.

Wij zijn een schoonmaakbedrijf met alles onder één dak.

Je kunt bij ons terecht voor de volledige schoonmaak van je pand:
Reguliere schoonmaak
Specialistische reiniging
Beheer van panden
Kantinediensten
Huishoudelijke diensten

 ASP is een familiebedrijf dat het belangrijk vindt om loyaal te zijn naar onze medewerkers en klanten.

Al ons personeel hebben wij selectief uitgekozen en zijn door ons opgeleid.

_________________________________________________________________________________________________________________

Precious Beauty Care

Ine Brummelhuis stelt zich voor

Hallo, mijn naam is Ine Brummelhuis en sinds 1 januari dit jaar ben ik lid van GEMINI. Mijn bedrijf Precious Beauty Care distribueert top cosmetica voor beauty professionals onder het merk LeviSsime. Ook helpen we schoonheidsspecialistes en huidtherapeutes succesvol te zijn in hun vak en hun bedrijfsactiviteiten. Precious Beauty Care is gehuisvest in het monumentale fabrikantenhuis aan de Bogardeind 25, waar in het verleden de voormalige premier van Agt nog heeft gewerkt.

Als huidtherapeute heb ik een zeer succesvolle praktijk gehad en heb dit weten te combineren met een decennium als docente en het moederschap. Vijftien jaar later in 2009 is de groothandel van Precious Beauty Care opgericht, om ook startende schoonheid specialistes te kunnen helpen met top cosmetica en de fijne kneepjes van ondernemerschap. Mijn visie is dat iedere schoonheidspraktijk kan leren om veel mensen van hun huidproblemen af te helpen.

Ik woon in Geldrop met mijn man. Onze 3 kinderen wonen al enkele jaren zelfstandig en zien we gelukkig regelmatig. Naast mijn werk heb ik altijd graag vrijwilligers werk gedaan, waaronder Sint Brigida kerk, Augustinianum school, LOGO lopers vereniging en recentelijk nog FOG / Ondernemend Geldrop-Mierlo. Verder lees en reis ik graag en vind je mij ook op de tennisbaan.

Ik hoop jullie snel te ontmoeten en zie uit naar de boeiende en gezellige GEMINI bijeenkomsten. Tot ziens.

Warme groeten,
Ine Brummelhuis

_________________________________________________________________________________________________________________

Van Elst Cranes Patrick van Elst

Ik ben Patrick van Elst van het bedrijf Van Elst Kraanverhuur BV. Ook wel Van Elst Cranes geheten. Ons bedrijf is gevestigd aan Spaarpot Oost 8 in Geldrop. We bestaan inmiddels ruim 30 jaar, maar eigenlijk zijn dat er bijna honderd! Dit omdat de echte oorsprong ligt bij de gebroeders van Elst. Ik ben onlangs lid geworden van Gemini. In een kort verhaal vertel ik wie ons bedrijf is.

Je kunt ons eigenlijk niet missen. Met onze vuurrode kranen en zware vrachtwagens zijn we een bekende verschijning op de weg en op vele projecten.

Wij zijn een kraanverhuurbedrijf met een breed scala aan kranen voor laden en lossen, offshore, industrie en bouw. Bij ons staat veiligheid en kwaliteit van het materieel voorop. Daartoe zijn we VCA gecertificeerd en lid van de Vereniging Verticaal Transport. Ons bedrijf bestaat uit zo’n vijftien medewerkers.

Naast kraanverhuur bestaan onze werkzaamheden uit speciaal transport. Diverse diepladers, semi-diepladers, euro-diepladers en vlakke opleggers staan ons daarbij ter beschikking. Geschikt voor (grote) machineverhuizingen en transporten.

Als derde activiteit beschikken wij over een handelsvoorraad kranen, transportmaterialen en voertuigen. De handelsvoorraad wordt regelmatig vernieuwd. Daarvoor reis ik regelmatig af naar binnen- en buitenlandse bestemmingen.

Sinds kort ben ik lid van Gemini. Goed voor het onderhouden van contacten met collega’s in Geldrop-Mierlo. Belangrijk ook om Gemini groot te maken, zodat ze onze belangen goed kan vertegenwoordigen. Ik hoop bij diverse activiteiten aanwezig te zijn komende tijd.

Kijk voor meer informatie en mooie foto’s eens op onze website www.elst-cranes.com

Leden

 

   

 

 

ASP Schoonmaakbedrijf BV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ETB. J. Saasen BV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MEER WETEN OVER GEMINI?

Wilt u meer weten over de activiteiten van Gemini, wilt u zich aanmelden voor een bijeenkomst of heeft u interesse om lid te worden dan kunt u contact met het secretariaat opnemen via info@ov-gemini.nl of ga naar contact.

Ga naar contact