Menu

Nieuws van de leden

Gemini verwelkomt:
Precious Beauty Care

Ine Brummelhuis stelt zich voor

Hallo, mijn naam is Ine Brummelhuis en sinds 1 januari dit jaar ben ik lid van GEMINI. Mijn bedrijf Precious Beauty Care distribueert top cosmetica voor beauty professionals onder het merk LeviSsime. Ook helpen we schoonheidsspecialistes en huidtherapeutes succesvol te zijn in hun vak en hun bedrijfsactiviteiten. Precious Beauty Care is gehuisvest in het monumentale fabrikantenhuis aan de Bogardeind 25, waar in het verleden de voormalige premier van Agt nog heeft gewerkt.

Als huidtherapeute heb ik een zeer succesvolle praktijk gehad en heb dit weten te combineren met een decennium als docente en het moederschap. Vijftien jaar later in 2009 is de groothandel van Precious Beauty Care opgericht, om ook startende schoonheid specialistes te kunnen helpen met top cosmetica en de fijne kneepjes van ondernemerschap. Mijn visie is dat iedere schoonheidspraktijk kan leren om veel mensen van hun huidproblemen af te helpen.

Ik woon in Geldrop met mijn man. Onze 3 kinderen wonen al enkele jaren zelfstandig en zien we gelukkig regelmatig. Naast mijn werk heb ik altijd graag vrijwilligers werk gedaan, waaronder Sint Brigida kerk, Augustinianum school, LOGO lopers vereniging en recentelijk nog FOG / Ondernemend Geldrop-Mierlo. Verder lees en reis ik graag en vind je mij ook op de tennisbaan.

Ik hoop jullie snel te ontmoeten en zie uit naar de boeiende en gezellige GEMINI bijeenkomsten. Tot ziens.

Warme groeten,
Ine Brummelhuis

Van Elst Cranes Patrick van Elst

Ik ben Patrick van Elst van het bedrijf Van Elst Kraanverhuur BV. Ook wel Van Elst Cranes geheten. Ons bedrijf is gevestigd aan Spaarpot Oost 8 in Geldrop. We bestaan inmiddels ruim 30 jaar, maar eigenlijk zijn dat er bijna honderd! Dit omdat de echte oorsprong ligt bij de gebroeders van Elst. Ik ben onlangs lid geworden van Gemini. In een kort verhaal vertel ik wie ons bedrijf is.

Je kunt ons eigenlijk niet missen. Met onze vuurrode kranen en zware vrachtwagens zijn we een bekende verschijning op de weg en op vele projecten.

Wij zijn een kraanverhuurbedrijf met een breed scala aan kranen voor laden en lossen, offshore, industrie en bouw. Bij ons staat veiligheid en kwaliteit van het materieel voorop. Daartoe zijn we VCA gecertificeerd en lid van de Vereniging Verticaal Transport. Ons bedrijf bestaat uit zo’n vijftien medewerkers.

Naast kraanverhuur bestaan onze werkzaamheden uit speciaal transport. Diverse diepladers, semi-diepladers, euro-diepladers en vlakke opleggers staan ons daarbij ter beschikking. Geschikt voor (grote) machineverhuizingen en transporten.

Als derde activiteit beschikken wij over een handelsvoorraad kranen, transportmaterialen en voertuigen. De handelsvoorraad wordt regelmatig vernieuwd. Daarvoor reis ik regelmatig af naar binnen- en buitenlandse bestemmingen.

Sinds kort ben ik lid van Gemini. Goed voor het onderhouden van contacten met collega’s in Geldrop-Mierlo. Belangrijk ook om Gemini groot te maken, zodat ze onze belangen goed kan vertegenwoordigen. Ik hoop bij diverse activiteiten aanwezig te zijn komende tijd.

Kijk voor meer informatie en mooie foto’s eens op onze website www.elst-cranes.com

Leden

 

   

 

 

ASP Schoonmaakbedrijf BV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ETB. J. Saasen BV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MEER WETEN OVER GEMINI?

Wilt u meer weten over de activiteiten van Gemini, wilt u zich aanmelden voor een bijeenkomst of heeft u interesse om lid te worden dan kunt u contact met het secretariaat opnemen via info@ov-gemini.nl of ga naar contact.

Ga naar contact